Blog

Blog categories

Recent posts

Featured products

Custom block

Custom CMS block displayed at the left sidebar on the Catalog Page. Put your own content here: text, html, images, media... whatever you like.

There are many similar sample content placeholders across the store. All editable from Theme Editor.

Gold plated sieraden hou je op deze manier mooi

Bij Treasure Junkiess zijn we dol op gouden sieraden. Hoe meer hoe beter. Alleen ''Echt'' goud is vrij duur, daarom begrijpen we dat je liever voor een gold plated sieraad gaat. Het sieraad is dan niet helemaal van goud maar heeft er een gouden laagje overheen. De kans is alleen wel groot dat dit laagje door de tijd heen gata slijten en je sieraden er steeds slechter uit gaan zien. Om die reden hebben we wat tips verzameld om je gold plated sieraden mooi te houden.
 Het moeilijkste sieraad zijn ringen
Gold plated ringen zijn het meest ingewikkeld om lang mooi te houden. Dat komt omdat je de hele dag door alles met je handen doet. Je hebt pakt van alles vast met je handen en als het goed is was je meerdere keren per dag je handen. Zo komen je ringen eerder in aanraking met vuil dan bijvoorbeeld je ketting of oorbellen.

Wil je toch gold plated ringen dragen? Doe ze dan voordat je je handen wast af. Dit scheelt al heel erg!
 
 


Niet douchen en slapenOké, hier maakt iedereen zich wel een keer schuldig aan. Zeker wanneer je je oor helemaal volgehangen hebt met kleine oorbelletjes voor een leuke earparty. Die oorbelletjes zijn moeilijk om in te doen en vaak ben je te lui om ze dan weer af te doen. Al helemaal als je even kort de douche in wilt. Toch raden wij aan om ze echt uit te doen voor je gaat douchen en voordat je gaat slapen. Tijdens je welverdiende nachtrust kunnen de sieraden beschadigen, al helemaal als je een onrustige slaper bent!
Vocht
Sieraden kunnen ook niet tegen vocht. Kijk dus vooral uit met handcrems en dagcrems die in aanraking komen met je ringen of kettingen. Zelfs parfum kan ervoor zorgen dat je sieraden minder lang de mooie kleur behouden. Zorg er ook tijdens het sporten voor dat je je sieraden afdoet, zweet kan het goud namelijk heel erg aantasten. Ook voor een saunabezoek is het handig om ze af te doen. En natuurlijk in de stromende regen...

Als je op deze kleine puntjes let dan maak je de kans dat je sieraden verkleuren veel kleiner. Voordat je je sieraden gaat dragen hebben we ook nog een leuke tip voor je. Breng een beschermlaagje aan met transparante nagellak! Ben je hier al te laat mee en beginnen je sieraden te verkleuren? Dan kan je je sieraden proberen te wassen in een lauw warm sopje met groene zeep. Als je ze vervolgens poetst met een zachte tandenborstel dan zijn ze weer helemaal shiny.
Liefs, Marit
Oudere artikelen
Nieuwere artikelen

6 reacties

 • Geplaatst in qufivuficoxe
  Amoxicillin Online[/url] Amoxicillin 500mg Capsules orp.yxcu.treasurejunkiess.nl.tcn.tq http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/
 • Geplaatst in dozoviqoyi
  500mg Dosage[/url] Amoxicillin Without Prescription ixs.nqbr.treasurejunkiess.nl.kcu.wf http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/
 • Geplaatst in ocdekexigew
  500mg Capsules[/url] Buy Amoxicillin nbi.yukp.treasurejunkiess.nl.btj.no http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/
 • Geplaatst in atowiyiap
  No Prescription[/url] Amoxicillin 500mg Dosage jyr.gemh.treasurejunkiess.nl.fsc.pf http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/
 • Geplaatst in erolonuacomo
  Online[/url] Amoxicillin 500mg Dosage ovh.cnel.treasurejunkiess.nl.cgw.ph http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

Laat een reactie achter

Wij maken gebruik van cookies. Lees hier wat onze cookies inhouden

Oke, ik begrijp het
×